Γνωρίστε μας!

«Αυτό που χαρακτηρίζει την εταιρεία μας είναι η εξέλιξη στο χώρο παραγωγής και εμπορίας πλαστικών φιαλών και συναφών προϊόντων, με στόχο την ικανοποίηση οποιασδήποτε ανάγκης των πελατών μας».

Την παραπάνω φιλοσοφία ακολουθεί η εταιρεία μας ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΟΣ από τα πρώτα της βήματα που ξεκίνησαν το 1996. Η φιλοσοφία αυτή είναι που έκανε την εταιρεία μας, σε μικρό χρονικό διάστημα, συνώνυμο της ποιότητας και μας έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ανθεκτικά και λειτουργικά προϊόντα.

Σήμερα, τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΟΣ έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση των πελατών και συνεργατών μας ως μία από τις πιο σοβαρές, ποιοτικές, αξιόπιστες, δυναμικές και καινοτόμες επιχειρήσεις παραγωγής πλαστικών φιαλών στη Βόρειο Ελλάδα.

Τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΟΣ δημιουργούν πλαστικά μπουκάλια σε ποικίλα σχέδια, ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε πελάτη μας. Παράλληλα, προσφέρουν τη δυνατότητα, κατασκευής νέων σχεδίων και χρωμάτων, κατόπιν συνεννόησης.

Η εταιρεία μας εγγυάται πως τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα τόσο για τρόφιμα όσο και για χημικά προϊόντα, με πιστοποιητικά καταλληλότητας από εγκεκριμένο χημείο του Ελληνικού Κράτους.

Plastika Ellados Etaireia