Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης για την Ιστοσελίδα plastika-ellados.gr

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα plastika-ellados.gr. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας. Η πρόσβαση ή η χρήση της ιστοσελίδας δηλώνει τη συγκατάθεσή σας σε αυτούς τους όρους.

  1. Αποδοχή των Όρων: Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τους παρόντες όρους χρήσης και τους όρους πώλησης που ορίζονται εδώ.
  2. Περιεχόμενο Ιστοσελίδας: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας παρέχεται για πληροφοριακούς σκοπούς μόνο και δεν αποτελεί συμβουλευτική υπηρεσία. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση ή ερμηνεία του περιεχομένου.
  3. Πνευματική Ιδιοκτησία: Το περιεχόμενο που παρέχεται σε αυτήν την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, του κειμένου και του λογοτύπου, είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας ή των συνεργατών μας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
  4. Προσωπικά Δεδομένα: Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για μας. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας για να κατανοήσετε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  5. Παροχή Πληροφοριών: Κατά την αγορά προϊόντων, θα πρέπει να παρέχετε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες. Είστε υπεύθυνοι για την εγκυρότητα των στοιχείων που παρέχετε.
  6. Περιορισμός Ευθύνης: Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκύπτει από τη χρήση της ιστοσελίδας.
  7. Αλλαγές στους Όρους: Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους παρόντες όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι τροποποιήσεις αυτές θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μόλις αναρτηθούν στην ιστοσελίδα. Συνιστούμε να επισκέπτεστε τη σελίδα μας τακτικά για να ενημερώνεστε για οποιεσδήποτε αλλαγές.
  8. Αποδοχή Παραγγελίας: Η αποδοχή μιας παραγγελίας δεν αποτελεί δέσμευση για εμάς εκτός εάν επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας. Κατά την επιβεβαίωση, θα λάβετε ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλου κατάλληλου μέσου επικοινωνίας.
  9. Διαφορές: Σε περίπτωση διαφοράς μεταξύ αυτών των όρων χρήσης και άλλων όρων που ενδέχεται να εμφανιστούν στην ιστοσελίδα, ισχύουν οι παρόντες όροι.

Με τη συνέχιση της χρήσης της ιστοσελίδας μας, συναινείτε στους παραπάνω όρους χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας!